50+ Mobiel Blog

SIM Only met nummerbehoud

Geschreven door Lindsay Trouborst | Nov 24, 2021 2:53:42 PM

 

Geen zin in het regelen van een nieuw nummer? Kies dan voor een abonnement met nummerbehoud! Lees hieronder waarom.

Nummerbehoud bij 50+ Mobiel
Overstappen naar een abonnement bij 50+ Mobiel maar wel graag je eigen nummer behouden? Dat kan door middel van nummerbehoud. Dit gaat heel makkelijk en regelt 50+ Mobiel volledig voor jou! Tevens wordt dan ook het opzeggen bij je huidige provider geregeld en hoef je hier dus ook niet naar om te kijken! Lees hieronder hoe het verder in zijn werking gaat.

Nummerbehoud
Bij nummerbehoud behoud je je oude nummer bij je nieuwe abonnement. Hier zitten geen kosten aan verbonden en wordt volledig door 50+ Mobiel geregeld. Erg handig, je hoeft namelijk niet je contacten of bijv. zorginstellingen een berichtje te sturen dat je vanaf heden een nieuw nummer hebt. Wil je toch een nieuw telefoonnummer? Ook dit is natuurlijk mogelijk! 

Wat heb ik nodig?
Het enige wat je nodig hebt voor een abonnement met nummerbehoud is het volgende: Een werkende simkaart van je huidige provider met een gekoppeld telefoonnummer. 

Wanneer start mijn abonnement?
Je nieuwe abonnement met nummerbehoud start wanneer het telefoonnummer succesvol is overgezet. Dit betekent ook dat je oude abonnement of aansluiting wordt opgezegd. Geen dubbele maandlasten dus!

Jezelf bedacht en toch liever een nieuw nummer?
Heb je jezelf bedacht en wil je toch liever een nieuw nummer bij je nieuwe abonnement?
Neem dan zo snel mogelijk contact op met de klantenservice. Zij zullen er dan alles aan doen om u verder te helpen en het voor u te regelen.

Benieuwd naar de abonnement van 50+ Mobiel met nummerbehoud? Bekijk ze hier!