50+ Mobiel Blog

Hoe stap ik over naar een SIM Only abonnement?

Geschreven door 50plusMobiel | Nov 24, 2021 1:26:59 PM

 

Loopt je abonnement bijna af? Dan kan je binnenkort overstappen naar 50+ Mobiel! Toch nog wat vragen? Lees dan het artikel hieronder!

Overstappen van provider
Je kan natuurlijk wachten tot je oude abonnement afgelopen is en kiezen voor een nieuw abonnement met een nieuw nummer. Het vervelende hiervan is is dat je al je contacten moet laten weten dat je een nieuw nummer hebt.

Overstappen van je oude provider naar een nieuwe, maar wel je eigen nummer willen behouden? Ook dat is zeker mogelijk en heel gemakkelijk te regelen! Vaak kan je namelijk in het bestelproces aangeven dat je kiest voor nummerbehoud. Bij 50+ Mobiel kies je het best bij jou passende abonnement uit, kies je voor nummerbehoud en geef je je huidige 06 nummer door. 50+ Mobiel gaat dan voor jou regelen met je huidige provider dat het nummer overgezet wordt naar jouw nieuwe abonnement. Je hoeft dus ook niet je oude abonnement zelf op te zeggen, 50+ Mobiel regelt alles met de provider!

Het enige waar je rekening mee moet houden met het overzetten van je huidige nummer is dat wanneer je oude abonnement afgelopen is, je je oude sim kaart vervangt door de nieuwe sim kaart van de nieuwe provider. Het nummer wordt namelijk dan overgezet op deze sim kaart en de huidige is dan niet meer in gebruik.

Overstappen van prepaid naar SIM only
Overstappen van een prepaid sim kaart naar een SIM only abonnement is ook mogelijk. Ook dan is het mogelijk om je huidige nummer te behouden. 

Het enige waar je dan rekening mee hoeft te houden is dat al je beltegoed op is. Dit kan je namelijk niet meenemen naar je nieuwe abonnement omdat hier met belminuten zal worden gewerkt.

Overstappen naar 50+ Mobiel?

Hier een aantal voordelen die 50+ Mobiel u bied.

  • De SIM only abonnementen van 50+ Mobiel zijn superscherp geprijsd waardoor je lage maandlasten hebt.

  • Geen onverwachte kosten door middel van de Buiten Bundel Buffer.

  • Een maandelijks voordeel bij één van onze partners!

  • 24/7 Technische hulp voor al uw vragen betreft telefoon, pc of uw tablet.

Nieuwsgierig naar de abonnement van 50+ Mobiel? Kies hier het beste passende SIM only abonnement voor jou!