50+ Mobiel Blog

SIM Only vs Abonnement

Geschreven door 50plusMobiel | Nov 24, 2021 3:48:16 PM

 

Loopt je abonnement bijna af? Of mag je binnenkort verlengen? Dan snap ik dat je alle mogelijkheden tegenover elkaar aan het zetten bent. Wat past het beste bij jou?


In dit artikel bespreken we de voordelen van een SIM Only abonnement tegenover een abonnement met een nieuwe telefoon. Allereerst is het belangrijk dat je jezelf de vraag stelt: Heb ik op dit moment een nieuwe telefoon nodig? Of is mijn huidige telefoon nog in goede staat en kan ik deze nog blijven gebruiken. Als dat laatste het geval is is een SIM Only vele malen voordeliger dan een abonnement met een nieuwe telefoon. 

Bespaar op je maandelijkse kosten

Door middel van een SIM Only abonnement ben je dus dan al voordeliger uit en bespaar je maandelijkse kosten. Bij een abonnement met een nieuwe telefoon wordt er namelijk per maand een hoog bedrag extra gerekend omdat je je nieuwe telefoon afbetaald. Het krediet van deze telefoon wordt vaak ook geregistreerd bij BKR, dit kan negatieve gevolgen hebben bij het aanvragen van een hypotheek of lening.

Minder vrijheid

Naast alle bovengenoemde punten geeft het je ook minder vrijheid. Je zit vaak 1 tot 2 jaar vast aan het abonnement omdat je je telefoon af moet betalen. Dus van abonnement wisselen gaat alleen als je in 1x een groot bedrag afbetaald. Bij een SIM Only is het daarnaast mogelijk per maand je abonnement te wijzigen of op te zeggen.

Zelf alle voordelen van een SIM Only abonnement bekijken? Kijk dan eens tussen onze abonnementen. Bij 50+ Mobiel heeft u naast data, belminuten en sms’jes ook de optie te kiezen voor een Buiten Bundel Buffer, onbeperkt internet of 24/7 technische hulp. Dat is nog een handig! Bekijk onze abonnement hier!

Bekijk hier waarom 50+ Mobiel de SIM Only voor iedereen boven de 50 is!