zoeken
menu
sluiten

Het SIM Only abonnement voor ouderen!

website_bellen_harry_HLF_50+mobiel_001_448x293pxl
clock
Leestijd: 1 minuten

 

Bij 50+ Mobiel snappen we dat al die elektrische en online nieuwigheid niet voor iedereen zo makkelijk is als het lijkt. Het kan daarom ook lastig zijn om een juiste keuze te maken tussen een Prepaid SIM kaart, een abonnement of een SIM Only. Wij lichten hieronder toe waarom wij denken dat een SIM Only het meest geschikt is voor ouderen.

Voordelen voor ouderen


Geen onnodige kosten
Bij een SIM Only betaald u alleen voor de door u uitgekozen data en bundels. Belt en sms’t u bijvoorbeeld veel meer dan dat u op het internet te vinden bent? Dan kunt u kiezen voor een laga data bundel. Of bent u wel veel te vinden op het internet? Skypt u met familieleden of speelt u graag dat ene leuke spelletje. Dan kunt u er ook voor kiezen om voor een SIM Only abonnement te gaan met een hogere internet bundel. Zo betaal je dus nooit voor dingen die je niet gebruikt.

Altijd bereikbaar
Door middel van een SIM Only ben je er verzekerd van dat je altijd bereikbaar bent. Dat is wel zo handig mocht er iets zijn of mocht u hulp nodig hebben met iets.

Als bij een prepaid SIM kaart uw belminuten op zijn moet u eerst opwaarderen mocht u weer willen bellen. Dit kan soms veel moeite kosten aangezien niet iedereen automatisch opwaarderen aan heeft staan. In gevallen van spoed kan dit heel ongunstig uitkomen. Mochten u belminuten op zijn binnen uw bundel, kunt u nog steeds bellen alleen zullen dit kosten buiten de bundel worden. U bent dan dus wel gewoon nog bereikbaar en hoeft u geen zorgen te maken dat u niet meer kunt bellen.

Voordelen 50+ Mobiel

Een SIM Only abonnement bij 50+ Mobiel heeft naast de eerder genoemde voordelen nog een aantal. 

Zo kunt u 24/7 gebruik maken van de technische hulp. Deze technische toppers gaan verder dan alleen de vragen omtrent uw telefoon. Heeft u bijvoorbeeld vragen over uw tv of tablet, daar kunnen zij u ook mee verder helpen!

Ook kunt u als klant van 50+ Mobiel rekenen op leuke deals van partners! Allemaal voordelen dus!

Bekijk hier onze handige en fijne SIM Only abonnementen!

Gerelateerde blogs