50+ Mobiel Blog

Onbeperkt internet, wat houdt dat in?

Geschreven door 50plusMobiel | Nov 24, 2021 3:09:59 PM

 

Dag en nacht online te vinden met je telefoon? Dan wil je natuurlijk unlimited data in je abonnement om te gebruiken. Zo hoef je je nooit zorgen te maken dat je over je bundel heen gaat en kun je altijd appen, facebooken en filmpjes kijken wanneer jij maar wilt! Dan is een SIM only met onbeperkt internet voor u perfect! Lees hieronder waarom.

Wat is onbeperkt internet?

Zoals hierboven al verteld werd is het zo met onbeperkt internet dat je je geen zorgen hoeft te maken of je over je databundel heen gaat. Precies zoals de naam zegt dus ‘onbeperkt’. Wanneer je een abonnement hebt onbeperkt internet ben je dus niet meer afhankelijk van wifi of hotspots. Op deze manier heb je dus ook niet meer te maken met onverwachte hoge maandlasten voor uw abonnement. 

Voordelen van onbeperkt internet?
Wanneer je het merendeel van de dag online te vinden bent is onbeperkt internet de voordeligste optie. Zo bespaar je kosten van eventuele kosten buiten je bundel. Je hebt daarnaast de optie om onbeperkt gebruik te maken een supersnel netwerk en bent niet afhankelijk van Wifi of andere hotspots!

Omdat je nu onbeperkt internet hebt kun je je telefoon gebruiken als hotspot voor al je andere apparaten zoals bijvoorbeeld: je tablet, laptop, game console etc. Is er een keer een storing thuis in de wifi? Dan kan je dus ook gewoon je serie doorkijken of door blijven gaan met dat leuke spelletje door middel van je eigen hotspot.

Nog een voordeel is dat je jouw hotspot kunt aanzetten. Zo kunnen vrienden, familie of een collega op jouw mobiel netwerk als zij zonder zitten. Hier zitten geen kosten voor jou aan verbonden, maar je kunt je netwerk wel beveiligen door een code te kiezen. Iedereen die dan gebruik wil maken van je netwerk moet deze code invullen (net als bij wifi). 

Een SIM Only met onbeperkt internet is dus heel voordelig wanneer je vaak te vinden bent op het internet, geen last wilt hebben van wifi die het niet doet of geen rekening wilt houden met onverwachte buiten bundel kosten.