zoeken
menu
sluiten

Voordelen van een SIM Only abonnement?

harry_sim_only
clock
Leestijd: 1 minuten

 

Een SIM only abonnement heeft veel voordelen. Hieronder hebben wij de 5 belangrijkste voor je uitgelicht! Nog steeds niet helemaal over gehaald? Neem is een kijkje naar de abonnementen die wij aanbieden!

Geld besparen:
Door middel van een SIM Only bespaar je weliswaar geld. Je hebt geen abonnement met hoge maandlasten als wanneer je kiest voor een abonnement met een nieuwe telefoon. Zo’n nieuwe telefoon zorgt namelijk vaak in vele gevallen voor hoge extra kosten per maand. Bij een SIM Only betaal je dus alleen voor jouw zelf uitgekozen bundel. Zo betaal je dus nooit teveel. 

Vrijheid wisselen telefoon:
Omdat je dus niet vast zit aan een telefoon, kan je elk moment wisselen wanneer jij maar wilt. Waanzinnige aanbieding voorbij zien komen? Ga ervoor! Of blijf je liever bij jouw oude vertrouwde telefoon, dat kan natuurlijk ook. Dat is het fijne aan de flexibiliteit van een SIM Only abonnement.

Geen BKR-registratie:
Bij een abonnement waarbij je een nieuwe telefoon aanschaft en meer dan €250 af moet betalen, wordt het geregistreerd bij BKR. Dit kan invloed hebben op bijvoorbeeld een toekomstige hypotheek of andere leningen. Bij SIM only heb je hier helemaal geen last van! Scheelt een hoop!

Bepaal zelf de contractsduur:
Bij 50+Mobiel kan je net als de inhoud van jouw abonnement ook zelf de contractduur bepalen. Zo kun je kiezen voor 1 of 2 jaar. Wanneer je voor een abonnement kiest met een looptijd van 2 jaar ontvang je voordeel op je sim only abonnement. 50+ Mobiel is net als veel andere bedrijven gek op loyale klanten. Daarom proberen we altijd wat extra's aan te bieden om klanten tevreden te houden nadat ze een contract hebben afgesloten. Zo kun je met de couponcode 'boodschap' een gratis boodschappenpakket krijgen en besparen op maandelijkse kosten. 

24/7 Technische Hulp:
Nog een voordeel van een SIM only abonnement, en dan speciaal bij 50+ Mobiel. Wanneer je een abonnement afsluit kan je gebruik maken van 24/7 Technische Hulp. Bijvoorbeeld wanneer je een probleem met je computer, telefoon of tablet hebt. Dat is nog is handig!

Benieuwd naar de SIM only abonnementen van 50+ Mobiel? Neem een kijkje!

 

Gerelateerde blogs