zoeken
menu
sluiten

SIM Only vs Prepaid?

website_bellen_harry_HLF_50+mobiel_001_448x293pxl
clock
Leestijd: 2 minuten

 

Is je abonnement afgelopen en ben je in dubio tussen een prepaid en een SIM only abonnement? Wij zetten ze tegenover elkaar en leggen uit waarom een SIM only abonnement de beste keuze is!

 

SIM Only abonnement
Een SIM Only abonnement is een telefoon abonnement met lage kosten. Deze lage kosten zitten hem in het feit dat er geen nieuwe telefoon wordt aangeschaft. Je betaald dus alleen voor de hoeveelheid belminuten, sms’jes en data naar keuze. Op deze manier kun je bijvoorbeeld je telefoon los ergens anders kopen of gebruik blijven maken van jouw huidige telefoon. 

Prepaid nummer
Bij een prepaid nummer koop je voorafgaand beltegoed. Met dat beltegoed kan je sms’en en bellen, ook kan je een databundel toevoegen. Dit kan je dan gebruiken totdat het op is. Als het op is, zul je opnieuw moeten opwaarderen of dit schakel je automatisch in.

Voordelen SIM Only abonnement
Een SIM Only abonnement heeft een aantal voordelen en die sommen we graag voor je op:

  1. Zo is het zo dat als bij een prepaid SIMkaart je belminuten op zijn je eerst moet opwaarderen mocht je weer willen bellen. Dit kan soms veel moeite kosten aangezien niet iedereen automatisch opwaarderen aan heeft staan. In gevallen van spoed kan dit heel ongunstig uitkomen. Mochten je belminuten op zijn binnen jouw bundel, kun je nog steeds bellen alleen zullen dit kosten buiten de bundel worden. Je bent dan dus wel gewoon nog bereikbaar en hoeft je geen zorgen te maken dat je niet meer kunt bellen.

  2. Bij een SIM Only betaald u alleen voor de door u uitgekozen data en bundels. Belt en sms’t u bijvoorbeeld veel meer dan dat u op het internet te vinden bent? Dan kunt u kiezen voor een laga data bundel. Of bent u wel veel te vinden op het internet? Skypt u met familieleden of speelt u graag dat ene leuke spelletje. Dan kunt u er ook voor kiezen om voor een SIM Only abonnement te gaan met een hogere internet bundel. Zo betaal je dus nooit voor dingen die je niet gebruikt.

  3. Omdat je dus niet vast zit aan een telefoon, kan je elk moment wisselen wanneer jij maar wilt. Waanzinnige aanbieding voorbij zien komen? Ga ervoor! Of blijf je liever bij jouw oude vertrouwde telefoon, dat kan natuurlijk ook. Dat is het fijne aan de flexibiliteit van een SIM Only abonnement.

Bekijk eens de SIM only abonnementen van 50+ Mobiel, zo kom je er precies achter wat je allemaal kunt met je Sim Only en hoe voordelig de prijzen zijn! Je belt namelijk nu al vanaf €3,50 per maand! Dat is nog eens voordeel.
Bekijk de abonnementen hier!

Bekijk hier waarom 50+ Mobiel het SIM Only abonnement voor ouderen is!

Gerelateerde blogs