zoeken
menu
sluiten

Hoe kan ik mijn voicemail instellen?

harry_404
clock
Leestijd: 1 minuten

 

Mis je wel is een oproep? Dan is het wel zo handig om je voicemail aan te zetten! Wanneer je je voicemail aan hebt staan kan de beller bij geen gehoor een bericht voor je achterlaten. Dit bericht kunt u dan makkelijk terug luisteren, zo weet je precies wie er gebeld heeft en waarvoor! In dit artikel leggen we uit hoe je gemakkelijk je voicemail in kunt stellen.

Voicemail instellen

Bij 50+ Mobiel kun je heel gemakkelijk je voicemail instellen en beluisteren. Om je voicemail in te stellen moet je de eerste keer bellen naar 1233. Je krijgt dan een uitleg te horen hoe je je voicemail instelt. Spreek een leuk bericht in waarbij je de beller laat weten dat je op dat moment even niet te bereiken bent, maar later contact op neemt. Je kunt hier ook je pincode instellen, wijzigen of de taal wijzigen. Het keuze menu spreekt voor zich en leidt je er makkelijk doorheen.

Voicemail beluisteren

Om je voicemail te beluisteren bel je ook naar 1233. Je krijgt dan weer het keuzemenu te horen. Kies voor de optie voicemail beluisteren. Op dat moment krijg je te horen hoeveel berichten er in je inbox staan en hoeveel daarvan er nieuw zijn. Je hoor op welke dag en tijd het bericht is ingesproken. Daarna speelt die het meest recente bericht af. 

Wist je dat Harry een heel handig filmpje heeft opgenomen over het instellen en beluisteren van je voicemail? Bekijk het hieronder!

 

Gerelateerde blogs